Loading

ASKATASUN MENUA / MENU LIBERTÉ

SUR COMMANDE 48 HEURES À L’AVANCE
pour vous donner envie de revenir,
le Chef peut vous concocter, par exemple:

MERLU À L’ESPAGNOL
Legatza Espainiako maneran

TRUITELLES DE BANCA
Bankako amuarrain txikiak pikillo piperrekin

ANGUILLES
Aingirak

CONSOMMÉ AU FOIE GRAS
Gibel gizen salda

FILET DE CANETTE AIGRE-DOUX
Ahate solomo samin-gozoa

CHIPIRONS PERSILLADE
Txipiroiak perrexil saltsan

RIS D’AGNEAU SAUTÉS AUX PIMENTS
Piperrekin zartaginean erretako bildots gurintxoak

TERRINE DE FOIE GRAS MAISON
Etxeko gibel gizen terrina

AXOA DE VEAU
Aratxeki axoa

BLANQUETTE D’AGNEAU
Aratxekia saltsa zurian

POULARDE À LA CRÈME
Oilanda gizena esne gain saltsan

FEUILLETÉ AUX FRUITS ET CRÈME LÉGÈRE
Fruitu hostorea krema arinarekin

PROFITEROLLES
Xuxuak

OMELETTE NORVÉGIENNE
Norvegiako arrautzopil izoztua

PALOMBE FLAMBÉE (en saison)
Garretan erretako ursoa (sasoina delarik)

AGNEAU DE LAIT (en saison)
Bildoskia (sasoina delarik)