ASKATASUN MENUA / MENU LIBERTÉ
SUR COMMANDE 48 HEURES À L’AVANCE
pour vous donner envie de revenir,
le Chef peut vous concocter, par exemple:
SUR COMMANDE 48 HEURES À L’AVANCE
pour vous donner envie de revenir,
le Chef peut vous concocter, par exemple:
MERLU À L’ESPAGNOL
Legatza Espainiako maneran
TRUITELLES DE BANCA
Bankako amuarrain txikiak pikillo piperrekin
ANGUILLES
Aingirak
CONSOMMÉ AU FOIE GRAS
Gibel gizen salda
FILET DE CANETTE AIGRE-DOUX
Ahate solomo samin-gozoa
CHIPIRONS PERSILLADE
Txipiroiak perrexil saltsan
RIS D’AGNEAU SAUTÉS AUX PIMENTS
Piperrekin zartaginean erretako bildots gurintxoak
TERRINE DE FOIE GRAS MAISON
Etxeko gibel gizen terrina
AXOA DE VEAU
Aratxeki axoa
BLANQUETTE D’AGNEAU
Aratxekia saltsa zurian
POULARDE À LA CRÈME
Oilanda gizena esne gain saltsan
FEUILLETÉ AUX FRUITS ET CRÈME LÉGÈRE
Fruitu hostorea krema arinarekin
PROFITEROLLES
Xuxuak
OMELETTE NORVÉGIENNE
Norvegiako arrautzopil izoztua
PALOMBE FLAMBÉE (en saison)
Garretan erretako ursoa (sasoina delarik)
AGNEAU DE LAIT (en saison)
Bildoskia (sasoina delarik)